Stage bij de Katrol

Ben je een enthousiaste, respectvolle student uit een sociale of pedagogische opleiding? Ben je op zoek naar een stageplaats waarbij je op empowerende wijze aan huis de slag kan gaan met het gezin en de context? Dan is De Katrol iets voor jou.

AANBOD / TRAJECTEN

Afhankelijk van het aantal uren stage dat je moet volbrengen stellen wij een pakket voor jou samen. Er zijn trajecten waarbij 1 gezin wordt ondersteund, voltijdse stagiairs kunnen echter 5 tot 7 gezinnen ondersteunen. De ankerfiguur zal dit samen met jou bekijken.

AANMELDEN VOOR STAGE

Dit kan op verschillende manieren, afhankelijk van jouw opleiding, Hogeschool of Universiteit. Ofwel kun je jouw voorkeur registeren via het stageplatform van de school ofwel neem je rechtstreeks contact op met de ankerfiguur van de Katrolwerking waar jij stage wil lopen.
Let wel: niet alle Katrolwerkingen aanvaarden voltijdse stagiairs. Best even informeren bij de ankerfiguur van de werking die jouw voorkeur wegdraagt.

Meer info

Als student ondersteun je het volledige gezin, de kinderen en de ouders bij de vragen en noden die zij hebben. Je doet dit op een laagdrempelige respectvolle manier waarbij je het tempo van het gezin volgt. Je staat hier uiteraard niet alleen voor! Je wordt tijdens de stage zeer nauw opgevolgd en gecoacht door de ankerfiguur. De ankerfiguur staat je bij met raad, daad, tips en feedback.
Bij vragen of bedenkingen contacteer de ankerfiguur van de werking waar je graag stage wil lopen.

[asvc_button button_link=”url:http%3A%2F%2Fdekatrol.org%2Fwp-content%2Fuploads%2F2020%2F02%2FStage-aanbod-voltijdse-stagiair.docx.zip|title:Download%20hier%20het%20stageaanbod|target:%20_blank|” button_style=”bordered” button_round_edges=”full” button_size=”large” button_display=”newline” mgt_sep_15=”” mgt_sep_16=”” mgt_sep_17=”” mgt_sep_18=””]